'Amadeus 2': Brussels spektakel in 't Warm Water

© FM Brussel
12/11/2004
De Brusselse stand-up comedian Adam Coppens brengt vanavond en de twee komende vrijdagen als zijn alter ego 'Amadeus' zijn tweede voorstelling in het eetcafé 't Warm Water.
Coppens brengt geen echte theatervoorstelling, maar eerder een spektakel waarin hij het publiek over zichzelf en zijn leven vertelt ("ik zen gebaure ve de mense te doon lache"). Teksten, muzikale momenten en goocheltruukjes,... allemaal in het sappige Brusselse dialect.

De voorstelling kreeg als titel "Amadeus 2". Zoals het hoort, is er echter ook een ondertitel verbonden aan het stuk: "Amadeus doet het weer: lichtbewolkt met af en toe een (lach)bui". Zo weet u al een beetje wat u kunt verwachten.

Het publiek participeert tijdens de voorstelling. Het is namelijk de bedoeling om dat de aanwezigen de voorstelling in een bepaalde richting duwen.

Adam Coppens is al sinds zijn achttiende actief in het amateurtoneel.


Amadeus 2, Amadeus doet het weer: lichtbewolkt met af en toe een (lach)bui, 12, 19 en 26 november om 20.00 uur in eetcafé 't Warm Water (Vossenstraat 25, 1000 Brussel, info op 02-513.91.59)

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Cultuurnieuws

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni