White Star pakt punt tegen leider, Union op promotiekoers

© FM Brussel
16/03/2015

In de tweede voetbalklasse heeft White Star een punt gepakt tegen leider Sint-Truiden. De Brusselaars waren lange tijd zelfs op weg naar winst. In derde klasse B knoopte Union aan met de overwinning. De concurrenten voor promotie lieten punten liggen.

Sint-Truiden staat met een straatlengte voorsprong aan de leiding in tweede. White Star stond tegen de leider lange tijd 1-0 voor, maar in de slotfase kwamen de bezoekers nog langszij na een strafschop. White Star blijft gedeeld dertiende. Zaventem verloor met 1-3 van Seraing en blijft laatste.

In derde klasse herpakte Union zich na de uitschuiver van vorige week tegen Grimbergen. Het ging winnen bij Hoogstraten met 0-2 en blijft gedeeld tweede. Bocholt en Hasselt, de concurrenten voor de promotie naar tweede klasse, lieten allebei een steek vallen en zo heeft Union nu een bonus van vijf punten op allebei. Bocholt heeft wel nog een inhaalwedstrijd te goed.

Verder won Grimbergen opnieuw, deze keer met 1-0 van Wezet. Diegem verloor met 3-1 bij Sprimont. De twee ploegen uit de Noordrand delen de veertiende plaats.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni