Meiserplein verkeer 04

Zwaargewonde bij aanrijding met gestolen voertuig in Schaarbeek

© Belga
12/10/2015

Bij een aanrijding tussen twee personenwagens is zaterdagnacht in Schaarbeek één bestuurder zwaargewond geraakt. Ondertussen zou de toestand van de 35-jarige man wel stabiel zijn.

Het andere voertuig dat betrokken was in de botsing bleek gestolen. De bestuurder van dat voertuig, die waarschijnlijk ook gewond raakte, kon de vlucht nemen. Dat meldt de krant La Dernière Heure en wordt bevestigd door de lokale politie Brussel Noord.

Het ongeval vond omstreeks 02.25 uur plaats op de Leuvensesteenweg in Schaarbeek. Een Renault Mégane reed er aan meer dan 100 kilometer per uur in de richting van het Meiserplein en haalde daarbij verschillende wagens op zeer gevaarlijke wijze in.

Bij een van die manoeuvres reed de wegpiraat langs achter een andere Renault Mégane aan die in dezelfde richting reed. Dat tweede voertuig werd door de klap weg gekatapulteerd en botste tegen twee geparkeerde wagens en een reclamebord.

De bestuurder van het tweede voertuig moest door de brandweer uit zijn wagen bevrijd worden en werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Schaarbeek

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni