Winst voor White Star, opdoffer voor Union

© tvbrussel
29/09/2014

White Star Brussel heeft tegen Dessel Sport nog eens een overwinning kunnen behalen. In het Machtensstadion werd het 2-1. Union moet door een thuisnederlaag dan weer de tweede plaats in het klassement laten schieten.

White Star kwam tegen Dessel op achterstand, maar El Hany maakte meteen daarna gelijk met een prachtig vluchtschot. Fall zette nog voor de rust de 2-1-eindstand op het bord.

Door de zege staat White Star nu achtste in tweede klasse, op vier punten van leider OH Leuven.

Nog in tweede klasse verloor Zaventem zondag met 0-2 van Eupen, de tweede in de stand. Zaventem stond al na vijf minuten op achterstand, en na de rust verdubbelde Eupen de voorsprong. Zaventem verliest zo voor de vijfde keer op rij, en staat nog altijd gedeeld voorlaatste in de stand.

Union Sint-Gillis leed dan weer een pijnlijk 0-1-thuisnederlaag tegen Ciney, waarmee Union tot de wedstrijd de tweede plaats deelde in derde klasse B.

Ook Diegem blijft de nederlagen opstapelen, dit keer werd het 1-3 tegen Walhain. De ploeg moet het stellen met twee punten uit negen wedstrijden.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.