Dinsdagnamiddag heeft er op de Kleine Ring een geval van verkeersagressie plaats gevonden. Een chauffeur kreeg klappen na een invoegmanoeuvre. Hij verloor daarbij een tand.

De feite speelden zich rond 17.50 uur af tussen Madou en de Wetstraat. Een Mercedes wou daar invoegen op de linkerrijstrook. De auto waarvoor hij invoegde, een Ford, gaf daarbij enkele lichtclaxons. De chauffeur van de Mercedes dacht daarbij dat hij gewaarschuwd werd voor gevaar en stopte. Toen hij constateerde dat er geen gevaar was, voegde hij verder in.

De bestuurder van de Ford stapte echter uit en begaf zich naar de Mercedes. Eerst gaf hij drie vuistslagen op de voorruit van de Mercedes. Daarna opende hij de deur en verkocht hij de chauffeur drie klappen in het gezicht. Het slachtoffer verloor daarbij een tand.

Een politiepatrouille die zich even verderop bevond kwam tussen. Een getuige ter plaatse bevestigde het verhaal van het slachtoffer.

De bestuurder van de Ford was al bekend voor slagen en verwondingen en diefstal. Hij is ter beschikking gesteld van het parket.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Samenleving

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni