Tomorrowland feest voor gepimpte Beurs

© brusselnieuws.be
23/07/2015

Om 15 uur vindt op het Beursplein een Tomorrowland pre-party plaats. Het gebouw werd daarvoor in een speciaal jasje gestoken. Zowat 20.000 Tomorrowland-bezoekers verblijven dezer dagen in Brussel.

Het feest aan de Beurs past in de ‘Belgian Journey’ die een aantal bezoekers afleggen. Ongeveer 3.500 festivalgangers brengen vandaag een bezoek aan Brussel. Op het programma staan onder meer een bezoek aan Manneken Pis en het Delirium Café.

Schepen van Toerisme Philippe Close (PS) benadrukt dat de bezoekers zich in kleine groepjes verplaatsen en niet voor overlast zullen zorgen.

Om 15 uur wordt wel verzamelen geblazen voor een feest op het Beursplein met DJ Mr Grammy & MC Robbie. Daar zullen pintjes en friet worden uitgedeeld aan de deelnemers van de Belgian Journey. Het feestje zelf is toegankelijk voor iedereen.

Dit weekend zullen 180.000 mensen het Tomorrowland-festival bijwonen in De Schorre in Boom. Bijna de helft van hen komt uit het buitenland. Tomorrowland is zo goed voor 20.000 extra overnachtingen in de Brusselse hotels.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Samenleving, Events & Festivals

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni