Reacties
1
Sharing = caring
E-mail

Russisch Staatscircus viert clown Popov

door © TV-Brussel / FM Brussel

De wereldberoemde clown Popov is in de stad. Nog tot 11 december treedt hij op samen met het Groot Russisch Staatscircus. Popov is 75 jaar geworden en brengt al 50 jaar de mensen aan het lachen. Het Groot Russisch Staatscircus heeft zijn tenten opgeslaan op de site van Thurn & Taxis.

De legendarische clown Popov viert zijn 75e verjaardag in Brussel. Oleg Popov speelt al vijftig jaar het typetje met de rode aardappelneus, geruite pet en witte margiet. Het is nochtans pas de tweede keer dat de clown in Brussel optreedt. De eerste keer was 50 jaar geleden.

En Popov denkt nog niet aan ophouden. "Ik ben blij dat ik op mijn leeftijd nog in het circus kan optreden. Het is voor mij een groot genot al die lachende gezichten te zien."

Voor zijn verjaardag herneemt Popov een aantal van zijn meest legendarische nummers, zoals de sketch met de gedresseerde rat. Die worden afgewisseld met nummers van bevriende artiesten van het Russische Staatscircus.

:: Het Groot Russisch Staatscircus heeft zijn tenten opgeslaan op de site van Thurn & Taxis. U kan nog tot 11 december naar Popov in het Groot Russisch Staatscircus aan Thurn & Taxis. Kaarten reserven kan op 02-427.62.27.

Reageer ( Reacties)

Reageer

Fijn dat u wil reageren. We aanvaarden enkel reacties met voornaam en familienaam (eventueel eerste letter van familienaam) en correct e-mailadres. Lees ook de andere regels. Perscommuniqués zijn welkom op info@brusselnieuws.be. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Meer in Cultuur

RSS Algemeen

RSS Expo

RSS Muziek

RSS Film

RSS Podium

RSS Evenement

RSS Shopping

RSS Kinderen