Partytips: Prohibion Night, EarlyLate en Play Label Rooftop

KVD
© Agenda Magazine
19/05/2015

Waarheen dit weekend? FM Brussel helpt je door het weekend met Prohibion Night, EarlyLate en Play Label Rooftop.

Prohibition Night

23/5, 23.00, L'Os à Moelle, www.osamoelle.be

Wie de gelauwerde tv-serie Boardwalk empire volgt, heeft een idee hoe wild het in de jaren 1920 toe kon gaan. De drooglegging van Amerika in die periode blijft voor inspiratie zorgen, ook in het kleinste cabaret van ons land. In L’Os à Moelle wordt op deze Prohibition Nights de sfeer van de roaring twenties niet alleen met muziek opgeroepen, maar ook met de kledingstijl. Haal dus je meest vintage pak of jurk uit de kast!

EarlyLate

23/5, 23.00, Bloody Louis, Facebook: earlylate

Het nightlife-concept EarlyLate verrast met een nieuwe editie in Bloody Louis. Ze focussen op cutting edge housemuziek uit Londen. De grensverleggende Doc Daneeka bracht geweldige platen uit op 50Weapons, een van de labels van Modeselektor, en op het Numbers-label van Jackmaster. Tom Demac is bij momenten heel soulvol, maar steeds met een hoekige housetwist. Dj’s Asky, ADLV en Mr. Leenknecht maken het feestje compleet.

Play Label Rooftop

Facebook: playlabelbrussels

Het Brusselse Playlabel geeft onderdak aan artiesten als DC Salas, Red’Out, DkA, O.D.Math en Latence. Voor het derde jaar op rij organiseren ze ook feestjes op het dak van de bekende Crosly Bowling aan de Keizerslaan. Twee keer per week, van 17 tot 22.00, hoor je er de beste elektronische dansmuziek in het bijzijn van een mooie zonsondergang. Uiteraard moet het weer meezitten, dus check regelmatig hun Facebookpagina!

Meer partytips? Luister dan naar FM Weekend op FM Brussel, elke vrijdag van 16 tot 19.00u

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Cultuurnieuws, Events & Festivals

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni