Met twaalf jaar op de teller kan Strictly Niceness al een mooi palmares aan dj’s voorleggen. Van nationale helden als Smos, K’Bonus, L-Fêtes, Lorenzo Ottati en Lefto tot internationale grootheden als Rich Medina, Dimitri from Paris, Gilles Peterson, Florian Keller en Mr. Mendel. Allen werden ze uitgenodigd omdat ze een muzikale horizon hebben die zo breed is als het melkwegstelsel.

De music maestro’s diepen platen op uit het verleden waarvan we haast vergeten waren dat ze bestonden. Of ze pikken er net de pareltjes uit waarvan iedereen de melodie volledig uit het hoofd kent. Maar je ontdekt er ook veel muziek. Nieuw en oud, het maakt allemaal niet uit op Strictly Niceness. De lades met reggae, latin, afrobeat, hiphop en house worden afgewisseld met een dosis soul, funk en jazz. Voor deze editie wordt de Fransman Gones the DJ opgetrommeld. Hij beheert ondertussen al 25 jaar het vak als ultieme partyrocker.

Wie de feesten al van dichtbij meemaakte, weet dat overigens ook de ongedwongen en gezellige sfeer die er heerst uniek is in Brussel. Je gaat er goedgemutst naartoe en je komt er als een nog gelukkiger mens weer buiten. Het dertiende seizoen wordt zonder meer top!

Strictly Niceness

data: 13/9, 22 > 4.00 uur

tickets: €5/10

waar: La Bodega, Birminghamstraat 30, Molenbeek

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek, Muziek

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni