1444 fmbrussel openbar with layers

Partytip: Open Bar in Bar du Matin

KVD
© Agenda Magazine
30/09/2014

Na een hele week werken of studeren is er niets meer ontspannend dan met collega’s of vrienden op vrijdagavond de avondspits links te laten liggen en samen een glas te gaan drinken. Dat is de perfecte start van het weekend. Ook de redactie van FM Brussel kruipt zo op het einde van de werkweek gezellig samen om na te praten of hilarische verhalen boven te halen.

Voor de tweede keer dit jaar doen we dat samen met jou want vrijdagavond komen we vanaf 17u samen voor de langste after work drink ooit. Onze deejays die je wekelijks hoort in Open Bar zorgen voor muziek en Bar Du Matin zorgt voor hapjes en drankjes.

Bar Du Matin staat niet alleen bekend voor zijn magnifieke interieur en uitmuntende kaart, ook zijn de wekelijkse concerten en deejays er van het betere soort. Gaande van funk, soul en disco over afrobeat, hiphop of breakbeats, je hoort het er allemaal.

Op onze after work drink/party zet deejay Tallboy je op het juiste been met oude en nieuwe klassiekers. Mensch Erger Je Niet staat dan weer bekend om van elk feest, hoe groot of hoe klein ook, een onvergetelijke avond te maken. Vele daken zijn gestut na hun passage. En niemand klinkt funkier dan The Red Bamboo. Zij zetten de party verder tot in de late uurtjes. Dus, breng je collega’s mee en spreek met je vrienden af voor een avond onverbloemd vertier. Santé!

Open Bar

datum: 3/10, 17.00

tickets: gratis

waar: Bar du Matin, Alsembergsesteenweg 172, Vorst

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Vorst, Muziek

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni