1418 FM GROOVALICIOUS MARCH RECTO JPG RGB for internet

Party Tip: Groovalicious viert eerste verjaardag

Koen Van Dijck
© Agenda Magazine
18/03/2014

De wereld komt samen in Brussel wordt vaak gezegd. Een waarheid als een heilige koe. Maar naast samen leven en werken mocht er ook iets meer samen gefeest worden. Dat gat in de Brusselse wereldmarkt werd vorig jaar op een bijzonder smakelijke manier ingevuld door dj’s Mukambo en Bruselo.

Beiden draaien al jaren muziek die uit alle mogelijk windstreken komt aanwaaien. Braziliaanse beats gaan hand in hand met afro-latin, reggae, cumbia, balkan en hip hop. Als er maar dikke groove in zit die je heupen aan een verschot helpen. Samen met bevriende World-dj’s (DJ Tudo, Jo Selector, Radio Martiko,…) bouwden ze het afgelopen jaar talrijke feestjes in het prachtige La Tentation.

En de negende editie mag die eerste verjaardag extra in de verf zetten. Groovalicious nodigt daarom DJ Panko uit. De uit Barcelona afkomstige discjokey werd bekend door flamenco met breaks en beats te vermengen en deed dat onder meer bij de wereldbekende groep Ojos de Brujo. Vandaag laat hij allerlei mondiale invloeden in zijn muziek weken en dat leidt tot Remezcla Mundial, een verzameling van remixes die hij maakte voor diverse artiesten.

De man speelde onderweg ook zowat alle grote festivals en feesten ter wereld plat en zal zonder meer ook iedereen laten dansen op deze verjaardagseditie van Groovalicious. Of zoals ze het zelf zeggen: “getcha groove on”.

Groovalicious: 1st Anniversary 22/3, 22 > 5.00, €5/8

www.facebook.com/groovalicious.nites

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Events & Festivals

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni