Parket zoekt identiteit man met geheugenverlies

© brusselnieuws.be
19/08/2014

Het parket van Brussel heeft dinsdag een opsporingsbericht verspreid over een onbekende man die maandag in Zaventem is aangetroffen. De man lijdt aan geheugenverlies.

De man werd maandag op straat aan de Vilvoordelaan aangetroffen. Het gaat om een man die vermoedelijk tussen 30 en 35 jaar oud is, maar geen identiteitspapieren heeft en niet weet wie hij is of waar hij woont.

Nadat een bewoner van de Vilvoordelaan naar de politie had gebeld omdat een man bewegingloos op het voetpad lag, kwam een politiepatrouille én een ziekenwagen langs. De man bleek gewoon te slapen, maar maakte een heel verwarde indruk.

Hij kent zijn eigen naam niet en weet niet waar hij woont. Hij spreekt enkel Frans.

Politie en parket zijn nu op zoek naar iedereen die de man kent of iets over hem weet. De man is ongeveer 1,80 meter groot en mager, heeft halflang bruin haar, blauwe ogen en een grijzende baard.

Toen hij werd aangetroffen, droeg hij een bruine T-shirt, een lange donkergroene jas, een lichtblauwe jeans en bruine schoenen.

Wie informatie over de onbekende heeft, kan contact opnemen met de speurders via het gratis telefoonnummer 0800-30.300 of via het emailadres opsporingen@politie.be.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Samenleving

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni