N-VA-parlementslid stuurt Brusselprogramma naar Vanhengel

© brusselnieuws.be
12/09/2014

In een interview met BDW herhaalde Guy Vanhengel dat het N-VA-programma voor Brussel onbestaande is. Brussels N-VA-parlementslid Cieltje Van Achter stuurt de liberaal een brief en het Brusselprogramma van de partij.

Tussen de N-VA en Guy Vanhengel heeft het nooit echt goed geboterd. In de verkiezingscampagne haalde het liberale kopstuk verschillende keren hard uit naar N-VA. In een gesprek met BDW herhaalde hij deze week nog eens dat het N-VA-programma over Brussel voor hem onbestaande is.

Brussels parlementslid Cieltje Van Achter kroop daarop in haar pen. “Ik lees in de pers met de regelmaat van de klok dat u nog steeds denkt dat de N-VA geen programma heeft voor Brussel. Om deze misvatting uit de wereld te helpen, bezorg ik u het Brusselse N-VA-programma waarmee wij de voorbije verkiezingen naar alle Brusselse kiezers zijn getrokken.”

Van Achter benadrukt dat Brussel moet veranderen voor haar partij. “Wij willen bijvoorbeeld een grondige hervorming binnen Brussel, met onder andere een fusie van de gemeenten, OCMW's en politiezones. Een groot aantal kiezers is ons hierin gevolgd. U vindt ongetwijfeld dat Brussel deze verandering niet nodig heeft, maar u kunt toch niet blijven verkondigen dat de N-VA geen visie op Brussel heeft.”

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Politiek

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni