MIVB en Audi Brussels zijn 'Top Employer 2016'

LB
© brusselnieuws.be
12/02/2016

De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB krijgt voor het tweede jaar op rij de onderscheiding 'Top Employer 2016'. Ook aan de autoproducent Audi Brussels werd het certificaat toegekend. Hiermee beloont het Nederlandse Top Employer Institute elk jaar de beste werkgevers van België.

Het certificaat 'Top Employer' onderscheidt de Belgische werkgevers die een zeer kwalitatieve werkomgeving aanbieden aan hun werknemers. Hierbij staan de arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden voor het personeel om zich individueel te ontwikkelen en verder te ontplooien centraal.

Om dit label te verkrijgen, onderwerpt het instituut de ondernemingen aan een strenge studie en moeten ze beantwoorden aan strikte criteria via een onafhankelijke audit.

Brieuc de Meeûs, CEO van de MIVB, is tevreden. “Dit label toont opnieuw aan dat de inspanningen van de MIVB hun vruchten afwerpen om alle werknemers de beste werkomstandigheden en een kansrijke werkomgeving te bieden", zegt hij. "Net op het moment dat de MIVB meer medewerkers zoekt voor nieuwe projecten, bevestigt dit de MIVB als onbetwistbare kwalitatieve werkgever in het gewest."

Ook bij Audi is men trots met de verwezenlijking. "Het certificaat toont immers aan dat onze werknemers voor hun innovatieve opdrachten over de beste werkvoorwaarden beschikken", zegt directeur personeelsbeleid Thomas Neuhaus.

Al sinds 1991 bekroont het Top Employer Institute de beste werkgevers wereldwijd. Dit jaar mochten 54 Belgische ondernemingen het certificaat in ontvangst nemen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Samenleving

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni