DOCKS BRUXSEL simulatie interieur

Media Markt, H&M en JBC voor Docks Bruxsel

© brusselnieuws.be
15/10/2014

Winkelcentrum Docks Bruxsel heeft de namen van de eerste 46 winkels die er een stek zullen krijgen vrijgegeven. Het gaat vooral om grote ketens. De officiële openingsdatum is vastgelegd op 20 oktober 2016.

Het nieuwe winkelcentrum aan de Van Praetbrug is een van de drie die in en rond Brussel op stapel staan, samen met Europea op de Heizel en Uplace in Machelen.

Docks heeft de handtekeningen op zak van 46 winkels, waarmee al 62 procent van de beschikbare oppervlakte verhuurd is, zo meldt La Libre Belgique.

De zaken die er hun intrek zullen nemen zijn vooral filialen van grote ketens. De blikvangers zijn Media Markt, H&M, JBC en Match. Andere namen zijn Mobistar, Veritas, Planet Parfum, Capoue of kapper Olivier Dachkin.

Toch staan de promotoren van Docks erop dat er ook meer zeldzame winkels komen, zoals Michaael Kors, Sequoia, River Woods, Superdry en One Step.

Naast de winkels komen er in Docks ook 8 bioscoopzalen, een evenementenzaal voor 1.500 personen, 7.000 vierkante meter kantoren, een fitnesscentrum, een crèche en een parking voor 1.700 voertuigen.

De werken aan het winkelcentrum zijn ondertussen in volle gang. Ontwikkelaar Equilis maakte ook bekend dat het centrum open moet gaan op 20 oktober 2016.

Docks Bruxsel

In dit dossier vind je alles over het shoppingcentrum Docks Bruxsel, dat in november 2016 na een lange juridische strijd opende aan de Van Praetbrug in Schaarbeek.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Samenleving, Economie, Docks Bruxsel

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni