1432 RAND The-Lone-Ranger-Tonto-and-Horse

Kotteekoer: cinema op de dorpskoer

LJ
© Agenda Magazine
24/06/2014

Onder de noemer Kotteekoer organiseert CC Westrand tijdens de zomervakantie al sinds meer dan vijftien jaar openluchtvertoningen op originele plekken in Dilbeek.

Staan er dit jaar in juli op het programma: Oscar-winnaar La grande bellezza, de onterecht zwaar aangepakte Johnny Depp-western The lone ranger en de zwarte komische thriller Lucky number Slevin.

Ook Quartet wordt opgepikt, het aardige regiedebuut van Dustin Hoffman. In dit genereuze komische drama volgt hij bejaarde operazangers die een benefietconcert organiseren voor hun met sluiting bedreigde home. Vooral de cast met vermaarde Britse acteurs als Maggie Smith en Michael Gambon is in topvorm.

Traditioneel worden er voor de filmvertoning zelfgemaakte hapjes aangeboden of kunnen er ook lokale streekbieren worden geproefd. Op dat laatste zal er beslist met plezier geproost worden door de Strobbes, de charmante bende van zuipende pa's en dito nonkels die centraal staan in Felix Van Groeningens subtiele verfilming van Dimitri Verhulsts hilarische, semiautobiografische roman De helaasheid der dingen, de film die het juliaanbod afsluit.

Kotteekoer

data: 1/7 > 26/8, elke dinsdag, 21.00

tickets: €3

waar: Verschillende locaties

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Film, Events & Festivals

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni