Drie tips van Zazie om er deze maand JUNI met je ouders of vrienden op UIT te trekken.

KRAAK JE BREIN
J4 h00r, j3 k4n d1t v4n4f d3 33rst3 k33r l3z3n! Gek toch, dat je brein dit kan ontcijferen? Een mens heeft 700 miljard hersencellen. Geen enkel ander dier heeft er meer. Wil je weten hoe het kan dat jouw hersenen zo veel kunnen onthouden (behalve dan misschien de leerstof voor die ene wiskundetoets)? Ga dan op ontdekking in je eigen hersenpan in het Museum voor Natuurwetenschappen. De tentoonstelling ‘Hersenkronkels’ loopt vanaf 12 juni.

info: vanaf 12 juni - www.natuurwetenschappen.be


SUPERVLIEG IN HET PARK
SuperVlieg zoeft door het hele land en zondag 15 juni tovert hij het Park van Vorst en Sint-Gillis om tot place to be! Dan is daar een groot kinderkunstenfestival, met de hele dag theater, circus, animatie, muziek en nog veel meer. Je kan ook zelf aan de slag in de vele kunstenateliers. Wie weet ontdek je er een verborgen circustalent of componeer je de nieuwe zomerhit!

Info: 15 juni - www.supervlieg.be


PODIUM DER DAPPEREN
Op zaterdag 28 juni is het Dapperheidsplein in Anderlecht een feestterrein. Dan is het alweer het festival Tournee General. Je kan er zwemmen, dansen, zandkastelen bouwen en je eigen boeken verkopen. Op een vrij podium zal jong Anderlechts talent tonen wat het kan! En ook Kapitein Winokio zal er zijn. Alle informatie vind je op tourneegeneral.be. (PS: Myat Min Kaung van de Beeldende Academie KA Anderlecht heeft de affiche gemaakt. Knap!).

Info: 28 juni - www.tourneegeneral.be

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni