Rapper Joey Badass annuleert zijn concert van vrijdag in de Ancienne Belgique vanwege de aanslagen in Parijs en het aanhoudende dreigingsniveau 4 in Brussel. Ook de concerten van woensdag, onder meer van The Cinematic Orchestra, zullen niet plaatsvinden.

Dat deelt de Brusselse concertzaal mee.

Naast The Cinematic Orchestra, in de Grote Zaal, wordt ook het evenement 'Music: LX & Rockhal present: Fox - Mutinity on the Bounty - Say Yes Dog', in de Club, woensdag geannuleerd. "We vinden het net als alle mensen die tickets kochten voor deze concerten zeer vervelend dat dit moet gebeuren maar de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers heeft absolute prioriteit", klinkt het in een persbericht daarover.

Wat betreft de twee concerten van woensdag vraagt de AB om tickets bij te houden. De AB doet er alles aan om de concerten te verplaatsen naar een nieuwe datum. In een apart persbericht over de annulering van Joey Badass zegt de AB dat die tickets zullen terugbetaald worden in de verkooppunten.

Alle andere concerten blijven tot nader order doorgaan, zegt de AB.

Dreigingsniveau 4 in Brussel

Wat zijn de gevolgen van het verhoogde dreigingsniveau in Brussel? En hoe staat het met het onderzoek? U leest er alles over in ons dossier. 

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Samenleving, Muziek, Dreigingsniveau 4 in Brussel

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni