Heizel: Atomium en Kinepolis dicht, Johnny Halliday treedt niet op

© Belga
21/11/2015

Het Atomium en Kinepolis blijven zaterdag gesloten voor het publiek vanwege de verhoging van het dreigingsniveau in het Brussels gewest van 3 naar 4. Ook het concert van zanger Johnny Halliday in paleis 12 van zaterdagavond is afgelast.

Dat bevestigt de organisatie. Het concert wordt verplaatst naar 26 maart. De organisatie kondigde bovendien een tweede concert aan op 27 maart.

"De organisatoren wilden de veiligheid van het publiek zeker waarborgen, en hebben daarom besloten om uit voorzorg het concert af te gelasten", klinkt het.

Het concert van vrijdagavond van Hallyday is wel zonder enig probleem verlopen. De ticketverkoop voor het nieuwe concert op 27 maart, gaat van start op 23 november om 10.00 uur. In Brussels Expo gaat vandaag/zaterdag bovendien de beurs Cocoon van start. Die gaat wel gewoon door, aldus de organisatoren. "De veiligheidsmaatregelen op en in de omgeving van de site werden versterkt", klinkt het. "De organisatoren van de beurs staan in constante verbinding met de autoriteiten, in de eerste plaats die van de Stad Brussel. De situatie wordt op regelmatige tijdstippen geëvalueerd."

De Beurs Cocoon in Brussels Expo gaat wel gewoon door, melden de organisatoren.

tvbrussel zendt vanmiddag om 16 uur een speciale uitzending uit naar aanleiding van de verhoogde terreurdreiging.

Dreigingsniveau 4 in Brussel

Wat zijn de gevolgen van het verhoogde dreigingsniveau in Brussel? En hoe staat het met het onderzoek? U leest er alles over in ons dossier. 

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Samenleving, Dreigingsniveau 4 in Brussel

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni