Gezien: Brussel vanop de 42ste verdieping

© brusselnieuws.be
11/04/2014

De woontoren van het project Up-site, de hoogste van het land, is bijna klaar. Vicepremier Didier Reynders (MR) ging langs en postte een hele reeks foto’s van de binnenkant én het uitzicht.

Momenteel leggen arbeiders de laatste hand aan Up-Site, een groot woon- en kantorenproject aan het Redersplein. Het laatste vrije kantoor in het project verkocht, en van de appartementen is 70 procent al van de hand gedaan. Blikvanger is de woontoren. Met 140 meter hoog en 42 verdiepingen is dat de hoogste van het land.

Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) ging donderdag op bezoek. Zijn fotograaf schoot heel wat beelden, waarop onder andere de interieurs en de aanleg van het binnenzwembad te zien zijn. Up-site biedt immers allerlei extra diensten aan aan bewoners, waaronder een spa en een bioscoopzaal.

Het spectaculairste is echter nog steeds het uitzicht over de stad. U ziet onder andere het kanaal, Thurn & Taxis en woontoren Brusilia, de vorige recordhouder.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar redactie@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Samenleving, Gezien

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni