Gelijkspel voor White Star, winst voor Union

© FM Brussel
26/01/2015

In de tweede voetbalklasse moest White Star genoegen nemen met een punt tegen Oud-Heverlee Leuven. Union deed een goede zaak in derde klasse B.

Het zag er even naar uit dat White Star - Leuven niet zou kunnen doorgaan, omdat het terrein bevroren was. Pas een kwartier voor de aftrap gaf de scheidsrechter het signaal dat er gevoetbald kon worden.

Maar veel goed voetbal kregen de weinige toeschouwers niet te zien. White Star klom kort voor affluiten op voorsprong, maar amper een minuut later kon Leuven alweer gelijkmaken na een onnodige strafschop. White Star blijft 12de in de stand.

Voor Woluwe-Zaventem is de situatie zo goed als uitzichtloos geworden: het verloor thuis met 0-3 van Lommel en heeft als laatste in het klassement nu al 5 punten achterstand op de voorlaatste, en 7 op nummer 16.

In derde klasse deed Union een goede zak. Het won thuis met 2-1 van Kelmis en springt naar de vierde plaats. Bovendien heeft de tweede in de stand maar twee puntjes meer. Grimbergen bleef thuis tegen Oosterzonen steken op 0-0 en is 14de in de stand. De wedstrijd van Diegem op Ciney werd uitgesteld vanwege het winterweer.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni