Groen trekt op 25 mei naar de kiezer met de slogan ‘Ik kies voor Brussel’. Op de lijst voor het Brussels parlement staat met Véra Larock ook een Franstalige kandidate.

Larock, die in Molenbeek woont, krijgt de vierde plaats op de gewestlijst. Ze is een voormalig medewerkster van Brussels Ecolo-volksvertegenwoordiger Marie Nagy.

Zoals eerder bekend gemaakt trekt staatssecretaris Bruno De Lille de gewestlijst. Elke Van den Brandt staat bovenaan de Vlaamse lijst. Op de Ecolo-lijst voor de Kamer krijgt Annalisa Gadaleta de derde plaats, een strijdplaats.

De slogan waarmee de groenen naar de kiezer trekken is ‘Ik kies voor Brussel’. Over de doelen is de partij duidelijk. “We hebben de ambitie om opnieuw deel te nemen aan het beleid”, klinkt het. “De aanwezigheid van de groenen in de regering is immers de beste garantie voor meer levenskwaliteit in Brussel.“

Brussel Kiest 2014

Op zondag 25 mei vallen de federale, gewestelijke en Europese verkiezingen samen. Voor alle Brusselse berichtgeving kunt op een plek terecht: hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Politiek, Brussel Kiest 2014

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni