1429 Cest Party

C'est party! Doe jezelf een Bronks cadeau

MB
© Agenda Magazine
03/06/2014

Dat het seizoen van BRONKS afloopt, is geen goed nieuws, en toch vindt BRONKS zelf dat een aanleiding om feest te vieren. Iedereen kan tijdens C'est Party! weer gratis en zonder reservering naar het BRONKSplein voor een hele hoop animatie.

Blikvanger is de circusvoorstelling Cirque Démocratique de la Belgique van Compagnie Pol & Freddy. Zoals de naam van het gezelschap doet uitschijnen wordt die mee geregisseerd door het publiek. Jongleren met een 24-delig servies of duiken in een zwembadje van 30 cm diep? De toeschouwers beslissen wat de artiesten moeten doen.

Eveneens publiekgestuurd is de installatie van cirQ uit Gent: de Human grijpmachine werkt volgens het principe van die 'grijpers' in een lunapark. Alleen is de grijper een gepensioneerde man die je met je eigen aanwijzingen naar je cadeautje kunt sturen zodra je een muntje in de machine hebt gegooid. Verder kun je in Het archief van de wereldverzamelaar nog op zoek naar een individuele muziek-, geluids- en klankervaring, en toont de gemeentelijke basisschool Windroos uit Molenbeek een theaterproject rond GAS-boetes.

Voor de zittende en etende mens is er een zandbak, een terras en een barbecue met vegetarische alternatieven. Bezoekers kunnen op deze dag ook op een originele manier het nieuwe BRONKS-seizoen ontdekken. En wie meteen boekt, kan zijn tickets uitzonderlijk kopen tegen reductietarief. In geval van slecht weer is er een alternatief indoorprogramma voorzien.

C'est Party!

datum: 8/6, 14 > 18.00

waar: Bronks, Brussel

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Events & Festivals

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni