Het festival Brussels' Colours, dat als doel had "opnieuw kleur te geven aan Brussel", heeft zaterdagavond meer dan 7.000 mensen naar de omgeving van het Beursgebouw in de hoofdstad gelokt. Dat meldt organisator Brussels Major Events zondag.

Opgestart met een kinderbal en een parade van "kleurwielen", gekruid met onder meer een gigantische stoemp met worst klaargemaakt door het sterrenrestaurant "Comme Chez Soi", en met optreden van een hele reeks artiesten, was het festival volgens de organisator "een onvergetelijk moment dat de veelzijdige identiteit die onze stad kenmerkt, extra glans gaf".

"Als brenger van een positieve en constructieve boodschap heeft Brussels' Colours bewezen dat de mixiteit van Brussel tezelfdertijd ook de rijkdom vormt van onze prachtige hoofdstad, een levendige, gezellige, open en creatieve stad", besluit Brussels Major Events.

Brussels' Colours

Afgelopen zaterdag verzamelden 7.000 mensen aan het Beursplein voor Brussels' Colours. Met dat feest wou de stad Brussel de stad positief in de kijker te zetten, na de terreurdreiging van de afgelopen maanden. Het verslag van een kleurrijke dag vindt u hieronder. 

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussels' Colours

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni