Brussels Airlines lanceert budgettarief

© brusselnieuws.be
15/07/2014

Vanaf 1 september biedt Brussels Airlines vier reisformules aan. De goedkoopste retourtickets zullen 69 euro kosten, alles inbegrepen. De luchtvaartmaatschappij speelt daarmee in op de toegenomen concurrentie van prijsbrekers.

Sinds de komst van Ryanair woedt een ongeziene concurrentieslag in Zaventem. Recent kondigde Lufthansa nog aan te willen starten met goedkope vluchten en ook Brussels Airlines mikt meer dan ooit op de budgetreiziger met de nieuwe formule Check&Go. Die zal worden aangeboden op alle Europese vluchten vanaf 1 september.

Met Check&Go reist men voor 69 euro heen en terug, zonder bagage. Voor een drankje of snack tijdens de vlucht moet extra betaald worden. Daarnaast komen er drie reisformules met meer comfort en flexibiliteit.

"We positioneren ons als als een hybride luchtvaartmaatschappij die voor alle marktsegmenten en budgetten een ‘high value for money’ oplossing biedt", klinkt het in een persbericht van Brussels Airlines.

De luchtvaartmaatschappij maakte dinsdag ook haar cijfers voor juni bekend. Brussels Airlines vervoerde ruim 11 procent meer passagiers dan in dezelfde maand vorig jaar.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Economie

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni