brusselnieuws.be wordt 10 en trakteert

Kris Hendrickx
© brusselnieuws.be
01/10/2014

10 jaar geleden werd deze nieuwssite boven de doopvont gehouden. Wie jarig is trakteert en dus bedenken we u, bezoeker, op etentjes in een sterrenrestaurant en natuurlijk ook op taart.

Eind oktober 2004 ziet een nieuw medium het levenslicht in het Flageygebouw. Het heet brusselnieuws.be en heeft liefst drie ouders, met de welluidende namen Brussel Deze Week, tvbrussel en FM Brussel. Vlaanderen en de VGC zijn peter en meter.

Twee moedige webredacteurs vormen die dag de voltallige ploeg van de nieuwssite. De pioniers zitten ergens in een hoekje van de televisieredactie, waar veel journalisten uit de lucht vallen. “En euh, wat doen jullie hier?”

Ondertussen zijn we 10 jaar verder en vraagt niemand meer wat we hier doen. brusselnieuws.be telt ondertussen elke maand 150.000 bezoekers, uit Brussel natuurlijk, maar ook heel wat uit Vlaanderen. En de tendens is stijgend: het afgelopen jaar kwamen er ruim een kwart bezoekers bij.

Taart en resto
Om die verjaardag te vieren geven we de hele maand taart en restaurantbezoeken bij sterrenrestaurants Bruneau, Notos weg. Hoe gaat dat in zijn werk? We verstoppen een taarticoontje op onze site. Klik op de taart en beantwoord de wedstrijdvraag. Elke werkdag sturen we een echte verjaardagstaart naar een lezer, om te delen met collega's of vrienden.

Vul je ook de tweede vraag in dan maak je bovendien kans op een exclusief etentje voor twee in een sterrenrestaurant, dat we elke week wegschenken.

Vanwege de hele ploeg van brusselnieuws.be: smakelijk!

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Samenleving

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni