Bordeaux en Zagreb nieuwste bestemmingen Brussels Airlines

© brusselnieuws.be
26/12/2014

Brussels Airlines kondigt vrijdag twee nieuwe bestemmingen aan voor 2015: de Franse stad Bordeaux en de Kroatische hoofdstad Zagreb.

Vanaf eind maart vliegt Brussels Airlines naar Bordeaux. De grootste stad in het zuidwesten van Frankrijk zal vier keer per week worden aangedaan. Het gaat om een zomerbestemming, waarnaar van eind maart tot eind oktober gevlogen wordt. Bordeaux is al de twaalfde bestemming van Brussels Airlines in Frankrijk.

Vanaf 20 september zal Brussels Airlines ook zes keer per week en dit het hele jaar door naar Zagreb vliegen. Het is de tweede bestemming in Kroatië voor de luchtvaartmaatschappij, die reeds naar Dubrovnik vliegt. Kroatië is op 1 juli 2013 officieel toegetreden tot de Europese Unie.

Zagreb is ook de 18de hoofdstad waarmee Brussels Airlines vanuit Brussel een rechtstreekse verbinding heeft. Het is derde hoofdstad in (het voormalige) Oost-Europa, naast Warsaw en Riga.

Eind oktober kondigde Brussels Airlines al zes nieuwe Europese bestemmingen aan voor het zomerseizoen van 2015, namelijk Dubrovnik, Calvi, Lourdes, Olbia, Billund en Sint-Petersburg.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Economie

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni