Betrokkene dodelijk ongeval geeft zich aan bij politie

© FM Brussel
03/04/2014

Bij een zwaar verkeersongeval met twee auto’s op de Belgicalaan in Sint-Jans-Molenbeek zijn vannacht twee mensen om het leven gekomen. De inzittenden van een van de gebotste auto’s vluchtten, maar een 26-jarige vrouw gaf zich ondertussen aan bij de politie. Haar vijfjarig kind is ongedeerd.

In de nacht van woensdag op donderdag botste een BMW op een Opel Astra. Daarbij kwamen twee personen uit de Opel Astra om het leven. De inzittenden van de BMW - een vrouw, een man en een vijfjarig kind, vluchtten aanvankelijk.

“Rond drie uur werden we opgeroepen voor een verkeersongeval”, legt commissaris Berckmans van de politiezone West uit. “Toen we ter plaatse kwamen, zagen we dat één inzittende overleden was. Een andere persoon uit datzelfde voertuig werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar overleed daar."

De inzittenden van het andere voertuig waren aanvankelijk gevlucht. Later op de dag meldde een vrouw zich echter bij de politie. De politie onderzoekt onder meer of de vrouw wel echt achter het stuur zat, zoals ze beweert.

De inzittenden van de BMW bleven ongedeerd. Ook het vijfjarige kind houdt geen noemenswaardige letsels over aan het ongeval.

Het parket is momenteel ter plaatse. Door de afwikkeling van het ongeval is er hinder op tramlijn 51 tussen Belgica en Ieper in beide richtingen. De MIVB heeft pendelbussen ingelegd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek, Samenleving

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni