Auto rijdt in privézwembad in Wezembeek-Oppem

© brusselnieuws.be
06/12/2014

In Wezembeek-Oppem is een personenwagen zaterdagochtend in een privézwembad beland. De 26-jarige bestuurder uit Schaarbeek bleef wel ongedeerd.

De bestuurder maakte het zaterdagochtend rond 6.30 uur wel heel bont in Wezembeek-Oppem. Hij reed in de Bundergaarde toen hij besloot een rondje rond de tuin van een wildvreemd huis te rijden, meldt Het Nieuwsblad.

Daarbij reed de twintiger dwars door een hek. Maar toen hij besefte dat er tussen het huis en de haag te weinig plaats was om een volledig rondje te rijden, besloot hij met de auto rechtsomkeer te maken in de tuin. Bij het achteruit rijden belandde hij met wagen en al in het zwembad.

De bewoners van het huis werden gewekt door de luide knal en zagen vervolgens tot hun verbazing de wagen in het zwembad.

Omdat het zwembad op die plaats ondiep was, kon de automobilist niet verdrinken. De brandweer moest hem wel met een ladder uit het voertuig bevrijden. De Schaarbekenaar bleek te veel gedronken te hebben. Zijn rijbewijs werd dan ook ingetrokken.

De eigenaars moesten het bassin eerst laten leeglopen voor de wagen kon worden getakeld.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Samenleving

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni