Anderlecht wint met kleinste verschil

© brusselnieuws.be
24/08/2014

RSC Anderlecht heeft zondag Waasland-Beveren geklopt met 1-0. Kabasele maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

Bij Anderlecht maakte aanwinst Steven Defour zijn debuut. Paarswit verloor op de vorige speeldag zijn maximum van de punten en kon dus op zoek naar revanche tegen Waasland-Beveren, de rode lantaarn.

Een flauwe eerste helft leverde aan beide kanten weinig doelgevaar op. Het was wachten op de 55ste minuut alvorens Kabasele er na een hoekschop 1-0 van maakte.

Anderlecht ging daarna gezapig voetballen. Waasland-Beveren geloofde nog even in een punt, maar kon de gelijkmaker niet meer scoren.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.