Anderlecht heeft gisteravond 1-1 gelijk gespeeld in en tegen het Duitse Dortmund in de laatste Champions Leaguewedstrijd.

Anderlecht moest vaak ondergaan, maar het kwam de eerste helft toch door met 0-0 op het scorebord. Na de rust kon Immobile Dortmund dan toch op voorsprong brengen. Anderlecht voetbalde nog een paar mooie kansen bij elkaar, en op een voorzet van Van Den Borre kon Mitrovic op goed 5 minuten van het einde de gelijkmaker binnen koppen. 1-1, meteen de eindstand.

Anderlecht wordt ondanks het punt van gisteravond sowieso derde in z'n groep, met 6 punten. Dat betekent dat het na de winter zeker in de Europa League speelt.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.