Magnus zal in het najaar vooral als liveband te zien zijn, maar Tom Barman hoopt dat er ook nog wat dj-sets volgen ("die zijn leuk en betalen goed"). Samen met CJ Bolland is hij dit weekend alvast te gast in Flagey waar ze als special guest plaatjes zullen draaien op het verjaardagsfeestje van de collega's van FM Brussel ("laat dat goed betaald er maar af, die zijn gewoon leuk").

Zij zetten zaterdag hun tienjarige passie voor de hoofdstad in de verf. Onder het motto '10 YEARS 1 LOVE' worden drie (dans)vloeren van het Flageygebouw ingepalmd, met naast een dj-set van Magnus ook Mugwump, Rick Shiver, Chantal vs Tang E, Kwak, DJ ReeDoo, Funky Bompa, Rim-k, L-Fêtes, Jules X en Baptist X Phonetics in de line-up.

Een concert van het groovy feestorkest STUFF., met naast drummer Lander Gyselinck ook Magnus-toetsenist Joris Caluwaerts in zijn rangen, luidt de nacht in. Naam en inspiratie voor hun maffe blend van jazz, soul, funk, dub, hiphop, jungle en elektronica haalde het vijfkoppige gezelschap uit het gelijknamige nummer op Miles in the sky, de baanbrekende fusionplaat van Miles Davis.

10 Years 1 Love

data: 6/9, 22.00

tickets: €15/20

waar: Flagey, Elsene

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Elsene, Muziek, Events & Festivals

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni