Vandaag maandag om 17 uur opent in de Lakensestraat een pop-uprestaurant van Balls & Glory, het concept van tv-kok Wim Ballieu. Het ballenrestaurant kreeg onderdak in café Flamingo. Het grootste café van Brussel is tot nader order maar half zo groot.

Balls & Glory serveert met de hand gemaakte gehaktballen met vloeibare vulling. Naast de klassieke varkensgehaktbal zijn er ook veggieballen, en gehaktballen met kip, runds- of lamsvlees.

De stek in café Flamingo is in principe tijdelijk. Ballieu is nog op zoek naar een definitieve locatie in het centrum.

Balls & Glory heeft al restaurants in Gent en Antwerpen.

Succeskok Wim Ballieu toont de nieuwe pop-upzaak aan tvbrussel

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Cultuurnieuws

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni