Twee chefs in pop-up restaurant Brussels in the Sky

© brusselnieuws.be
20/04/2015

Vijfendertig Belgische sterrenchefs werken dit jaar mee aan het pop-up sterrenrestaurant Brussels in the Sky. Het restaurant, op zo'n 50 meter hoogte, zal open zijn van 1 tot 28 juni aan het Jubelpark.

Het evenement is aan zijn vierde editie toe. Nieuw dit jaar is dat de zeven Brusselse chefs elke dag een gastchef uitnodigen.

Dit jaar nemen Yves Mattagne van Sea Grill, Lionel Rigolet van Comme chez Soi, Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt, David Martin van La Paix, Giovanni Bruno van Senzanome, Luigi Ciciriello van La Truffe Noire en Bart De Pooter van De Pastorale en van WY deel.

Zij zullen elke dag een lunch en twee diners klaarmaken voor 22 klanten, waarvoor ze de hulp mogen inroepen van een gastkok. Dit jaar komen onder andere Kobe Desramaults, Vicky Geunes en Wout Bru hun culinaire kunnen etaleren.

Wie van het vijfgangenmenu wil proeven, moet daarvoor 260 euro neertellen.

Het concept Dinner in the Sky ontstond in 2006 in Brussel, en vindt nu al plaats in vijftig landen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Events & Festivals

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni