Zinnekeparade zoekt vrijwilligers

© brusselnieuws.be
19/03/2014

De organisatoren van de Zinnekeparade, die plaatsheeft op zaterdag 10 mei, zijn op zoek naar vrijwilligers. Het thema van de achtste Zinneke parade is 'Bekoring'.

De Zinnekeparade wil graag tweehonderd vrijwilligers vinden, die worden ingeschakeld op de dag van de parade. Zij beantwoorden de vragen van het publiek, leiden het publiek in goede banen en delen programma's uit, de Magazinnekes. Andere taken zijn nog te definiëren.

Geïnteresseerde vrijwilligers moeten deelnemen aan twee verplichte bijeenkomsten op woensdag 23 of donderdag 24 april en op dinsdag 6 mei. Het Zinneke-team zal er het project, het verloop van de dag en de specifieke opdrachten toelichten.

Wie meewerkt krijgt een vrijwilligersvergoeding en een verzekering.

De Zinneke Parade zag het licht tijdens Brussel 2000, Europese Cultuurstad. Het initiatief, mee gedragen door de inwoners en verenigingen van Brussel, wil de kosmopolitische en pluralistische culturele rijkdom van Brussel in de verf zetten.

Inschrijven kan (naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mail, geboortedatum en maat van T-shirt) via johanna@zinneke.org. Meer info op deze site.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Cultuurnieuws

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni