Brusselse chefs in de prijzen in nieuwe Gault&Millau

© FM Brussel
12/11/2012
Verschillende Brusselse chefs zijn in de prijzen gevallen bij de presentatie van de nieuwe Gault&Millau-restaurantgids. Drie Brusselse restaurants haalden met 19 op 20 de op een na hoogste score. Het gaat om Comme Chez Soi en Sea Grill in het centrum en Bon Bon in Sint-Pieters-Woluwe.

Alexandre Dionisio van het restaurant Chez Alexandre in de Zuidstraat in Brussel is een van de drie jonge topchefs. Het restaurant Bozar is de 'Brasserie van het jaar' en de patissier van restaurant Bruneau in Ganshoren maakte het 'Beste dessert' van het jaar.

Kobe Desramaults van restaurant In de Wulf in het West-Vlaamse Dranouter is volgens de Gault&Millau-gids de chef van het jaar.

Chef met de hoogste score blijft Peter Goossens van het Hof van Cleve. Hij haalt 19,5 op 20.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni