Ultieme Hallucinatie dinsdag opnieuw open

JCO
© brusselnieuws.be
17/12/2012
Café-restaurant De Ultieme Hallucinatie in Sint-Joost opent dinsdagavond opnieuw de deuren. Dat bevestigt de eigenaar aan brusselnieuws.be. Het etablissement sloot drie jaar geleden de deuren, nadat de vorige eigenaar was overleden.

Vanaf dinsdagavond 19 uur kan het grote publiek voor het eerst in drie jaar opnieuw binnen in het befaamde art-nouveaucafé en -restaurant op de Koningsstraat. Dan geeft de nieuwe eigenaar, de Schaarbeekse schepen van Sport Saït Köse (FDF), een openingsreceptie.

De commerciële opening is voorzien voor 3 januari. Aan het concept verandert niets, zegt Köse aan brusselnieuws.be. "We hebben de zaak opgefrist en opnieuw geschilderd", zegt hij. "Maar aan het principe van de zaak wordt niet geraakt." Het zijn niet de eerste stappen van Köse in de horeca. Met zijn vrouw baat hij op de Haachtsesteenweg al een Turks theesalon uit.

Net als voorheen wordt op de beneden- en de eerste verdieping een restaurant uitgebaat. Een deel van het personeel was ook al actief in de vorige incarnatie van het café-restaurant.

Köse kocht de zaak afgelopen zomer voor de som van 2,5 miljoen euro. De verkoop van het pand sleepte jarenlang aan, de vraagprijs voor het pand bedroeg 3 miljoen. De zaak sloot in december 2009 de deuren nadat de vorige eigenaar was overleden.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Joost-ten-Node

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni