Topchef Au Palais des Indes schrijft kookboek

© tvbrussel
20/02/2011
Topchef Hari Shrestha van restaurant Au Palais des Indes geeft zijn geheimen prijs in een kookboek met ruim 100 eigen recepten. Daarmee wil hij de Nepalese en Indische keuken tot in zoveel mogelijk Belgische eetkamers brengen.

"Je vindt er veel verschillende slaatjes," zegt Hari Shrestha. "Echt gemakkelijk om te maken en ook heel lekker."

Het boek vertelt u ook alles over de typische Indische en Nepalese werkwijze in de keuken. Moeilijk is het niet volgens de chef, met motivatie en concentratie komt u al ver.

Of de kok niet bang is dat de mensen niet meer naar het restaurant zouden komen? "Ik hoop net dat ze door mijn boek nog meer zin krijgen om mijn gerechten te komen proeven," reageert hij.

Voorlopig bestaat het boek enkel in het Nederlands, maar ook de Franstalige versie is op komst.

-----------------

'Wereldkeuken, Indisch en Nepalees Vegetarisch Koken' van Hari Shrestha.

Au Palais des Indes ligt aan de Louizalaan 263.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Elsene, Samenleving

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni