Topchef Au Palais des Indes schrijft kookboek
"Je vindt er veel verschillende slaatjes," zegt Hari Shrestha. "Echt gemakkelijk om te maken en ook heel lekker."
Het boek vertelt u ook alles over de typische Indische en Nepalese werkwijze in de keuken. Moeilijk is het niet volgens de chef, met motivatie en concentratie komt u al ver.
Of de kok niet bang is dat de mensen niet meer naar het restaurant zouden komen? "Ik hoop net dat ze door mijn boek nog meer zin krijgen om mijn gerechten te komen proeven," reageert hij.
Voorlopig bestaat het boek enkel in het Nederlands, maar ook de Franstalige versie is op komst.
-----------------
'Wereldkeuken, Indisch en Nepalees Vegetarisch Koken' van Hari Shrestha.
Au Palais des Indes ligt aan de Louizalaan 263.
Lees meer over: Elsene, Samenleving
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.