RSC Anderlecht eindigt laatste in Champions League

© FM Brussel
08/12/2004
In de Champions League voetbal verloor RSC Anderlecht dinsdagavond zijn laatste wedstrijd met 3-0 tegen Inter Milaan. Anderlecht behaalde geen enkel punt in de zes wedstrijden van de Champions League en eindigt op de laatste plaats in groep G.

Voor Anderlecht zat de tweede ronde van de Champions League er niet meer in na verlies tegen Valencia CF vorige week woensdag. Op de laatste speeldag van de eerste ronde hoopte de ploeg echter wel nog een paar punten te pakken. Dat is niet gebeurd. Na zes wedstrijden eindigt RSCA op de laatste plaats met nul punten.

Volgens een ontgoochelde Olivier Deschacht is die nul een harde dobber. "We hebben niet slecht gespeeld, maar die nul als einduitkomst is wel hard. Laat dit een les voor ons zijn. Hopelijk hebben we veel geleerd uit deze nederlagen."

In de andere groepswedstrijd haalde Werder Bremen het met 0-2 op het veld van Valencia. Werder Bremen eindigt op de tweede plaats in groep G, net voor Inter Milaan. Beide ploegen gaan door naar de volgende ronde van de Champions League.

Valencia CF, dat met zeven punten op de voorlaatste plaats eindigt, speelt de UEFA Cup.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni