Originele campagneideeën, ze zijn niet dik gezaaid bij deze stembusgang. Jonathan Biermann uit Ukkel (MR) trekt deze dagen de aandacht met een knalblauwe campagnecaravan.

Biermann staat op de tiende plaats op de MR-lijst van burgemeester Armand De Decker. De 33-jarige advocaat leidt de MR-fractie in de Ukkelse gemeenteraad.

In de aanloop naar de verkiezingen timmerde Biermann een oude caravan om tot een campagnevehikel, zo meldt La Capitale. Aan de buitenkant kreeg het ding een forse lik blauwe verf, dat spreekt voor zich. Binnenin doet de Biermann-caravan dan weer het meest denken aan een knusse blokhut.

Een van de twee wanden van het voertuig is weggehaald, kwestie van een uitnodigende indruk te maken op de volksfeesten en andere evenementen die de kandidaat afdweilt. Geïnteresseerden kunnen in de caravan aanschuiven voor een hartig gesprek met Biermann.

Bij de campagnecaravan hoort ook een slogan: 'Des idées pour faire du chemin à Uccle'.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar redactie@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Ukkel, Gezien

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni