Gezien: Buschauffeur leest krant in de file

© brusselnieuws.be
05/12/2012
Een buschauffeur van de MIVB die de krant leest terwijl hij zijn bus door de file stuurt. Het valt te zien in een filmpje dat op Youtube opdook. Mag niet, zegt de MIVB, die de zaak onderzoekt.

Niemand is nog veilig sinds de halve bevolking beschikt over een smartphone met videocamera. Bewijsstuk nummer zoveel is een filmpje van een buschauffeur van de MIVB die van de file gebruikt maakt om bij te blijven met de actualiteit.

Op Youtube wordt vermeld dat het om een bus van lijn 48 richting Beurs gaat, die in de file staat op de Koningin Maria-Hendrikalaan aan het park van Vorst.

De MIVB kan alleszins niet lachen met de zaak. "Dat mag uiteraard niet", zegt woordvoerder Guy Sablon. "We proberen de betrokken chauffeur nu op te sporen en afhankelijk van zijn dossier zullen wij bepalen welke sanctie hij krijgt. Probleem is dat we niet weten op welke dag het incident gebeurd is."

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar redactie@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Vorst, Samenleving, Gezien

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni