Chef Bon-Bon is 'Chef van het jaar'

© brusselnieuws.be
08/11/2010
Christophe Hardiquest van restaurant Bon-Bon in Ukkel is door GaultMillau verkozen tot chef van het jaar. Hij krijgt die bekroning omdat hij het best kan inspelen op de verwachtingen van een publiek. Restaurant Bon-Bon kreeg een score van 18/20.

"Door Christophe Hardiquest uit te roepen tot chef van het jaar zijn we ervan overtuigd dat we op drie vlakken de juiste keuze maken," staat te lezen op de site van GaultMillau. "Ten eerste omdat de chef als goede Luikenaar dag na dag blijk geeft van zijn vurige passie. Ten tweede omdat de producten die hij kiest van topkwaliteit zijn en omdat hij perfect weet hoe - en vooral waarom - hij ze op de voorgrond moet plaatsen. En ten derde omdat hij er niet voor terugdeinst om afhankelijk van het marktaanbod, het humeur van de chef of de inspiratie van de seizoenen een bereiding, een gerecht en zelfs een menu te veranderen."

Bovenaan de GaultMillau lijst prijken opnieuw twee Brusselse restaurants, Comme Chez Soi en Sea Grill. Zij krijgen beiden 19 op 20, de op één na hoogste score. Die gaat dit jaar naar 't Hof van Cleve uit Kruishoutem.

---------------------------------

Restaurant Bon-Bon
Karmelietenstraat 93
1180 Ukkel
02/346.66.15

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Ukkel, Samenleving

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni